fbpx
  • "Otthona kulcsa a kezünkben van" Iroda: Pécs, Hungária utca 33. (piros futófény)

Összehasonlítási lista

INGATLANOKAT KERESÜNK Pécs és környékén

Ha szeretné gyorsan és reális piaci áron eladni vagy kiadni ingatlanát, akkor vegye igénybe hatékonyan működő ingatlanközvetítői szolgáltatásunkat. A jelenlegi nehéz gazdasági viszonyok között jóval nehezebb igazi vevőket találni, mint néhány évvel ezelőtt. A hitelválság és a megszigorított kölcsönfelvételi lehetőségek miatt nagyon sokan csak puhatolódznak, nem is igazán tudják, hogy akarnak-e vásárolni, vagy hogy kapnak-e majd hitelt.

 

Ha már elege van abból, hogy átjáróházzá vált a lakása, vagy ép ellenkezőleg, még jelentkezője sem volt a hirdetésére, s még mindig nem sikerült eladnia az ingatlant, akkor forduljon hozzánk bizalommal, s mi hathatós segítséget nyújtunk Önnek az értékesítésében. Ingatlant kereső ügyfeleinknél első lépésben leellenőrizzük, hogy van-e fedezete a vásárláshoz. Csak olyan érdeklődőknek mutatjuk meg az Ön lakását, házát, aki potenciális vevő lehet, s nem csupán hétvégi szórakozásból nézelődik.

 

Ha szeretné megjeleníteni ingatlanát a weboldalunkon s ezáltal megnövelni az eladási esélyeit, keressen minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

 

e-mail: info@mecsekingatlan.hu

 

tel.: 06-70-342-4494  06-70-618-2525

English English Deutsch Deutsch Magyar Magyar