Logo Loading

Keresünk ingatlanokat

Pécsett albérleteket, eladó ingatlanokat keresünk készpénzes ügyfeleinknek.

INGATLANOKAT KERESÜNK Pécsett és Környékén

Folyamatosan keresünk eladó, kiadó ingatlanokat.
Szobákat, lakásokat, házakat egyaránt. Van Önnek ilyen és kíváncsi a mi ügyfélkörünkre akkor bízza ránk ingatlanát.
Gyorsak rugalmasok vagyunk. Felvesszük Önnel a kapcsolatot és személyesen is megbeszélhetjük az adás-vétel, bérbeadás részleteit.

Ha szeretné gyorsan és reális piaci áron eladni ingatlanát, akkor vegye igénybe hatékonyan működő ingatlanközvetítői szolgáltatásunkat Pécsett. A jelenlegi nehéz gazdasági viszonyok között jóval nehezebb igazi vevőket találni, mint néhány évvel ezelőtt. A hitelválság és a megszigorított kölcsönfelvételi lehetőségek miatt nagyon sokan csak puhatolódznak, nem is igazán tudják, hogy akarnak-e vásárolni, vagy hogy kapnak-e majd hitelt.Ha már elege van abból, hogy átjáróházzá vált a lakása, vagy ép ellenkezőleg, még jelentkezője sem volt a hirdetésére, s még mindig nem sikerült eladnia vagy kiadnia az ingatlant, akkor forduljon hozzánk bizalommal, s mi hathatós segítséget nyújtunk Önnek az értékesítésében. Ingatlant kereső ügyfeleinknél első lépésben leellenőrizzük, hogy van-e fedezete a vásárláshoz. Csak olyan érdeklődőknek mutatjuk meg az Ön lakását, házát, aki potenciális vevő lehet, s nem csupán hétvégi szórakozásból nézelődik.

Ha szeretné megjeleníteni ingatlanát a weboldalunkon s ezáltal megnövelni az eladási esélyeit, keressen minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

e-mail: info@mecsekingatlan.hu

tel.: 06-72-249-389

Összehasonlítás