Kapcsolat velünk

Üzenet az irodának

Megbízást adok vagy érdeklődöm


INGATLANOKAT KERESÜNK

Ha szeretné gyorsan és reális piaci áron eladni ingatlanát vagy kiadni, akkor vegye igénybe hatékonyan működő ingatlanközvetítői szolgáltatásunkat. A jelenlegi nehéz gazdasági viszonyok között jóval nehezebb igazi vevőket találni, mint néhány évvel ezelőtt. A hitelválság és a megszigorított kölcsönfelvételi lehetőségek miatt nagyon sokan csak puhatolódznak, nem is igazán tudják, hogy akarnak-e vásárolni, vagy hogy kapnak-e majd hitelt.

Ha már elege van abból, hogy átjáróházzá vált a lakása, vagy ép ellenkezőleg, még jelentkezője sem volt a hirdetésére, s még mindig nem sikerült eladnia az ingatlant, akkor forduljon hozzánk bizalommal, s mi hathatós segítséget nyújtunk Önnek az értékesítésében. Ingatlant kereső ügyfeleinknél első lépésben leellenőrizzük, hogy van-e fedezete a vásárláshoz. Csak olyan érdeklődőknek mutatjuk meg az Ön lakását, házát, aki potenciális vevő lehet, s nem csupán hétvégi szórakozásból nézelődik.

Ha szeretné megjeleníteni ingatlanát a weboldalunkon s ezáltal megnövelni az eladási esélyeit, keressen minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Tel.: 06-70-618-2525 – 06-70-342-4494

Email cím: info@mecsekingatlan.hu
Irodai szám: (72) 249 389
Iroda címe: 7624 Pécs, Hungária utca 33.

Nyitva tartás:

Hétfőtől-Péntekig: 9-17 óráig
Szombaton: Zárva (de telefonokat felvesszük)
Vasárnap: Zárva (de telefonokat felvesszük)

Irodánk a térképen