fbpx
20 éve az Önök szolgálatában. Folyamatosan eladó-kiadó ingatlanokat keresünk ügyfeleinknek! Vezetékes számunk: 06-72-249-389 "Otthona kulcsa a kezünkben van"

Ingyenes piaci értékmeghatározás

INGYENES PIACI ÉRTÉKMEGHATÁROZÁS

Mennyit ér az ingatlanom ?

 

Ez egy nagyon nehéz és összetett kérdés, annak ellenére, hogy a legtöbb esetben gyors választ lehet rá adni. Egy ingatlant annyi pénzért lehet eladni egy adott helyzetben, amennyit a piac értékítélete diktál. Ezt a verdiktet azonban nehéz elfogadni azoknak a lakástulajdonosoknak, akik néhány évvel ezelőtt jóval magasabb áron szerezték az ingatlanjukat, általában beruházásokat is végeztek rajta, de jelen helyzetben még a szerzéskori vételárat sem kapják meg a legfőbb vagyontárgyukért.

 

Hogy mi mennyit ér, az mindig viszonylagos. Mi ebben a nehéz összehasonlításban segítünk Önnek a reális, piaci viszonyok által szabályozott irányár kialakításában. Ez a szolgáltatásunk teljesen ingyenes, Önnek csak annyit kell tennie, hogy megad telefonon, vagy e-mailben egy időpontot, amikor fel tudjuk mérni az ingatlanát, s szakértő munkatársunk felkeresi Önt otthonában. Az ingyenes értékmeghatározást 48 órán belül elkészítjük és tájékoztatjuk róla tisztelt ügyfelünket.

 

Kérem, a következő e-mail címre küldjön egy időpontot, amikor megtekinthetjük az ingatlanát:

 

info@mecsekingatlan.hu

Mobil.: 06-70-618-2525 vagy a 06-70-342-4494

Vez. tel.: 06-72-249-389

Összehasonlítási lista

Összehasonlítom
English English Deutsch Deutsch Magyar Magyar