fbpx
20 éve az Önök szolgálatában. Folyamatosan eladó-kiadó ingatlanokat keresünk ügyfeleinknek! Vezetékes számunk: 06-72-249-389 "Otthona kulcsa a kezünkben van"

Hitel-Jelzálog

Hitel

Szeretne hitelt felvenni? Elege van már a végeláthatatlan sorbanállásból, a feleslegesnek tűnő időpocsékolásból és a barátságtalan bánásmódból? Nem igazodik el az apróbetűs részek és az átlagember számára követhetetlen pénzügyi technikák útvesztőjében?

Ha szeretné megkímélni magát néhány felesleges körtől, s ezáltal könnyebben és gyorsabban, azaz költséghatékonyabban akar személyre szabott hitelhez jutni, keresse fel munkatársunkat, aki teljesen ingyenesen felvilágosítja Önt a lehető legkedvezőbb kölcsön-konstrukciókról.

Lakáscélú hitelek

A mai nehéz pénzügyi helyzetben nem könnyű lakáshitelhez jutni. A megváltozott szabályozások folytán a bankok magasabb személyi jövedelmet várnak el és az ingatlan forgalmi értékéhez képest kisebb arányú hitelt nyújtanak, mint néhány évvel korábban.

Mielőtt valaki új lakást vásárolna, vagy hozzálátna egy építkezéshez, érdemes nagyon körültekintően eljárni, nehogy a rövidebbet húzza. Keresse fel szakavatott munkatársunkat, aki tájékoztatja Önt a különböző hitelajánlatok széles spektrumáról, és segít meghozni a legfelelősségteljesebb döntést.

Hitelkiváltás

Ön jó adós? Pontosan, időben fizeti mindig a törlesztőrészleteket? Amennyit kell? Talán többet is a kelleténél? Vagy pedig létezik olyan konstrukció, hogy csökken a törlesztőrészlet és Ön jobban jár?

Igen, van ilyen megoldás. Hiteltanácsadónk ingyenesen vázolja Önnek az életét megkönnyítő különböző lehetőségeket, hogy a helyes úton tudjon továbbmenni.

Adósságrendezés

Nem látja az alagút végét? Úgy érzi, hogy elérte teljesítőképessége határát és összeroppan a hitelek terhe alatt? Mi segítünk Önnek kiutat találni nehéz helyzetéből, hogy csökkenteni tudja a törlesztőrészleteket.

Személyi kölcsön

Ha Önnek nincs ingatlanfedezete, s mégis szeretne kölcsönhöz jutni úgy, hogy a legkedvezőbb megoldást választja, vegye igénybe ingyenes hiteltanácsadási szolgáltatásunkat, és mi segítünk kiigazodni a banki kínálatok sokszor átláthatatlan sűrűjében.

Független hiteltanácsadó szakemberünk ingyenesen prezentálja Önnek a legjobb hitelkonstrukciókat.

Jelzáloghitel

Nem igazodik el a pénzügyi válság által előidézett rendezetlen gazdasági helyzetben? Nem akar napokig sorban állni a különböző pénzintézeteknél? Ha időt és energiát, s ezáltal pénzt szeretne megtakarítani, ha gyorsan és megalapozottan akar dönteni, akkor vegye igénybe ingyenes jelzáloghitel-tanácsadásunkat.

Kérdése van? Itt felteheti!

e-mail: info@mecsekingatlan.hu

Összehasonlítási lista

Összehasonlítom
English English Deutsch Deutsch Magyar Magyar